Sign up FREE & get 250 points
 More options
Points2Shop Forums » News, Announcements & Contests » Get to know your Mod/Admin Contest (Cmw1612)
1 2 3 4
Created: 2012-08-27 20:11:33
cmw1612
US (TX) admin
Points2Helper
Total posts: 6369
Status: Offline
Total Earnings: $5750.13

I'm sure some of you would like to know some fun facts/info about your favorite Mod/Admin so here is the Contest to do so while also giving you points!



Starts 8-27-12 ends 9-2-12


Multiple choice contest :)

Goal:

  • Score in the the top 3 to receive points~ 200 points each member
Rules:

*Copy and paste your answer
*Copying anything else will not count
*Do not edit your post once posted.

Example

1. Pie

2. Gold

3. cmw1612
  • ONLY post ONCE~If you post and it does not show up please be patient and allow others to post~This might allow the system to bump your post into the forum.
* There will be no HINT
  • This contest will not have a set time to end, but I will give enough time so all can join or even know about this contest :)
Winners:

ONLY 3 members will win this contest in the event of "ANY" tie, a random drawing will determine the winner

All winners will be paid in "POINTS" a few days later after ALL Contest for the week or done :) so be patient my record of paying members is 100% lol.



-------------------------------------------------------------------------




1. Favorite TV Show?

A. Martin
B. The Wire
C. Grey's Anatomy
D. First 48




2. Favorite Movie

A. Color purple
B. 300
C. The Avengers
D. The passion of the Christ



3. Favorite Color

A. Black
B. Grey
C. Red
D. Green (Cashle Money baby)




4. Favorite Dream Car

A. One that can fly
B. Batman's Car
C. H2 Hummer
D. Lamborghini




5. Favorite Food

A. Tbone Steak
B. Grilled Fish
C. Tacos
D. Taco Soup



6. Favorite Ice-Cream

A. Vanilla
B. Chocolate
C. Vanilla Bean
D. Cookies ~N~ Cream


7. Dream Vacation Spot

A. Rome
B. Spain
C. Brazil
D. New York





8. Favorite Song

A. Justin Bieber - Baby
B. Usher - Let it Burn
C. Usher - U Got It Bad
D. BTNH - Crossroads



9. Favorite Book

A. After Brun - Zane
B. Local Newspaper
C. The Bible
D. Who cares about a book when you can listen to the audio on your Kindle Fire * Thanks cashle *



10. What is your hidden talent if any?

A. I can throw a Football 75 yeards
B. None
C. Chess Player
D. Pro Poker player *first bracelet 2 years ago*




Winners


St4rry 6/10

easaq101 6/10

shelbinator 6/10


1. B
2.C
3.C
4.D
5.C
6.D
7.C
8.D
9.A
10. C
kkrulez64
US (FL) legend
Old Forum User
Total posts: 3874
Status: Offline
Date of Birth: 1988-03-02
Total Earnings: $3196.14
1. Grey's Anatomy
2. 300
3. Red
4. Lamborghini
5. Tbone Steak
6. Cookies ~N~ Cream
7. Brazil
8. BTNH - Crossroads
9. Local Newspaper
10. None
crazymer
IN platinum
Points2shop is my specialty
Total posts: 1304
Status: Offline
1. The Wire
2. The Avengers
3. Red
4. H2 Hummer
5. Tbone Steak
6. Cookies ~N~ Cream
7. Rome
8. Usher - Let it Burn
9. The Bible
10. None
kea2525
US diamond
Half way there
Total posts: 562
Status: Offline
Total Earnings: $1215.92
1. The Wire

2. The Avengers

3. Green (Cashle Money baby)

4. Lamborghini

5. Tbone Steak

6. Chocolate

7. Spain

8. Usher - Let it Burn

9. After Brun - Zane

10. Chess Player
Anarchanoid
US (LA) platinum
New Poster
Total posts: 11
Status: Offline
Date of Birth: 1990-03-30
1. Grey's Anatomy
2. 300
3. Black
4. Batman's Car, Dananananana Danananana
5. Tacos
6. Vanilla
7. Rome
8. BTNH - Crossroads
9. The Bible
10. Chess Player
I dont know.....Do you?
cassmari
US (MA) platinum
Junior Poster
Total posts: 71
Status: Offline
Total Earnings: $236.16
1. Favorite TV Show?
D. First 48

2. Favorite Movie
B. 300

3. Favorite Color
C. Red

4. Favorite Dream Car
D. Lamborghini

5. Favorite Food
A. Tbone Steak

6. Favorite Ice-Cream
D. Cookies ~N~ Cream

7. Dream Vacation Spot
A. Rome

8. Favorite Song
C. Usher - U Got It Bad

9. Favorite Book
C. The Bible

10. What is your hidden talent if any?
D. Pro Poker player *first bracelet 2 years ago*
St4rry
UK legend
Junior Poster
Total posts: 61
Status: Offline
Date of Birth: 1987-05-11
1. Favorite TV Show?
B. The Wire

2. Favorite Movie
C. The Avengers

3. Favorite Color
C. Red

4. Favorite Dream Car
A. One that can fly

5. Favorite Food
C. Tacos

6. Favorite Ice-Cream
D. Cookies ~N~ Cream

7. Dream Vacation Spot
B. Spain

8. Favorite Song
B. Usher - Let it Burn

9. Favorite Book
A. After Brun - Zane

10. What is your hidden talent if any?
A. I can throw a Football 75 yeards
LiLTaZ16
US (OK) elite
Junior Poster
Total posts: 63
Status: Offline
Date of Birth: 1992-01-26
Total Earnings: $675.13
1. The Wire
2. 300
3. Green (Cashle Money baby)
4. H2 Hummer
5. Tbone Steak
6. Cookies ~N~ Cream
7. Spain
8. Usher - Let it Burn
9. The Bible
10. Pro Poker player *first bracelet 2 years ago*
2010-11-18 02:35:06
80general
UK moderator
Helper is my middle name
Total posts: 8423
Status: Offline
1. The Wire
2. The Avengers
3. black
4. H2 Hummer
5. Tbone Steak
6. Cookies ~N~ Cream
7. Rome
8. Usher - Let it Burn
9. The Bible
10.I can throw a Football 75 yeards
http://i1243.photobucket.com/albums/gg547/80general1966/40518120092_zpsq2yarjad.jpg
giridhar92
IN new
My first post
Total posts: 1
Status: Offline
Date of Birth: 1992-07-27
Total Earnings: $1.52
1. The Wire
2. The Avengers
3. Red
4. H2 Hummer
5. Tbone Steak
6. Cookies ~N~ Cream
7. Rome
8. Usher - Let it Burn
9. The Bible
10. None

1 2 3 4
You are not logged in. This topic is locked and no new replies can be posted.

Chat History

will load when you scroll to the bottom